Aymee's geboortehoroscoop

Maagd

Op de mensen om je heen maak je een verzorgende indruk, maar dat hoort een beetje bij je. Het verzorgen van mensen die hulp behoeven, past bij de Maagd. Alles wat je doet, wordt bepaald door jouw enorme plichtsbesef om mensen te helpen. Het maakt daarbij niet uit of die mensen fysieke of mentale hulp nodig hebben.

Je bent je bewust van de belangrijke verantwoordelijkheid, die het leven op jouw schouders heeft gelegd en je bent wel bereid, die te dragen, maar het kan wel eens te veel van het goede zijn. Je wilt hen beschermen en hen helpen bij het oplossen van hun moeilijkheden. Ga daarbij niet te ver, want je eigen gezondheid kan daardoor in het gedrang komen.

Soms ratel je achter elkaar door. Van het ene onderwerp in het andere. De meeste mensen uit je omgeving vinden dat prachtig, want zij hoeven dan het gesprek niet op gang te houden. Dat doe jij wel. Misschien komt dat vele gepraat wel, doordat je denkt dat je niet wordt begrepen. Daardoor kan het voorkomen dat je een conflict krijgt dat eigenlijk geen conflict is. Jij hebt slechts het idee dat anderen jouw woorden niet goed uitleggen.

Als Maagd heb je een flink doorzettingsvermogen, waardoor je uiteindelijk veel meer dan met een gelukstreffer iets zult bezitten. Wellicht gebeurt dat in een vrij beroep. Hoewel het merendeel van de Maagden in de medisch verzorgende tak werkzaam is, komen ook veel Maagden in commerciŽle beroepen terecht.

Je bent zeer zelfstandig en hebt een hoge arbeidsmoraal, waardoor het onnodig is jou te controleren of toezicht te houden. Je ziet graag dat er iets op jouw spaarbankboekje staat. Gokken en geld over de balk smijten, hoort niet bij je. Je doet het zelfs niet eens als iedereen om je heen een gokje gaat wagen, omdat er geen nieten bij zouden zitten.

Jouw kleding ziet er altijd verzorgd uit. Jouw nagels zullen weliswaar niet altijd gelakt zijn - dat is meer voor de opzichtige Leeuw en de Waterman vrouwen - maar ze zullen er altijd verzorgd uitzien. Je partner is een verguld mens met je.

 

 


 

Aymee's Chinese horoscoop

HAAN 

De haan is onbevangen, nauwgezet en vaak erg beschermend. Hanen hebben een erg  kleurrijk karakter en een goed organisatievermogen. Hun gevoel voor humor is groot. Hun eigen opvattingen zijn vaak onwrikbare, al is hij wel dol op discussies. De meeste hanen zijn tactloos en erg wispelturig. Hanen hebben vaak een waardige en gezaghebbende houding. Financieel zijn bijna alle hanen erg bekwaam. Ze maken veel notities en zijn zeer ambitieus. Helaas zijn ze soms een beetje irreŽel. 

  Hanen kunnen slecht tegen kritiek van anderen, maar leveren het zelf wel vaak. Ze houden van pracht en praal en pronken graag met wat ze hebben of kunnen. Daardoor kan een haan ook erg trots zijn en veel aandacht aan het uiterlijk besteden, soms iets te veel!

Hanenkinderen zijn vaak erg onafhankelijk, al hebben ze hun eigen zaakjes wel goed voor elkaar. Ze kunnen zichzelf prima vermaken, zelfs met niets. Hanenouders zijn vaak erg streng, omdat ze het beste willen voor hun kinderen. Daardoor zijn ze niet altijd even reŽel. Soms hebben ze wat moeite met het tonen van affectie. Het zijn goede ouders, maar hun gedrag tegenover hun kinderen is soms iets te afstandelijk.

De vijf typen hanen:
* Water type: Dit type is charmant en communicatief en heeft grote artistieke talenten. 
* Hout type: Dit type is soms te naÔef, maar wel altijd vrolijk en optimistisch.
* Vuur type: Dit type is een zeer goede prater, wat hij uren lang kan volhouden.
* Aarde type: Dit type heeft vaak erg traditionele opvattingen en een vaststaand moraal. Hij heeft veel oog voor details en heeft vaak alles volledig onder controle.
* Metaal type: Dit type heeft erg veel behoefte aan afwisseling en opwinding. Hij heeft het nodig om veel bewonderaars te hebben.

Werk gebied:
Hanen hebben vaak meer charme dan intellect en zijn daardoor niet echt geschikt voor routinewerk of kantoorbanen. Hanen zijn zeer goede leiders. Banen die ze vaak hebben zijn: arts, modeontwerper, ambtenaar of doodgewoon monteur. 

Smaak:
Hun smaak is verfijnd en conservatief.

Lievelingkleuren:
Hun lievelingskleuren zijn rood, geel en abrikoos en wat terracotta.

Sport:
Ze houden van contactsporten zoals voetbal en rugby maar ook van autosporten.

Vrije tijdsbesteding:
Hanen nodigen graag vrienden uit voor het eten of gewoon voor de gezelligheid.

 Hobby's:
Hanen houden vaak van puzzelen en lezen maar zijn ook graag bezig met het maken van allerlei dingen. Soms houden ze ook van vissen op zijn tijd.

Vakantie:
Ze houden er vaak van om afgelegen, maarwel vaak trendy plaatsen te bezoeken. Ze zijn dol op cruises.

Vriendschap:
Hanen hebben vaak goede relaties met ossen en slangen en zeer slechte met konijnen.